Nyheter

rss

Lövholmens sågverk är invigt

Puff _film

Nu har vi invigt Lövholmens sågverk i Piteå tillsammans med representanter för offentlig verksamhet & näringsliv. Till vår hjälp hade vi det svenska juniorlandslaget i bågskytte.

Klicka här för att se filmen från invigningen.

Nyheter

 • Stenvalls Trä tillsätter ny VD

  2016-06-13

  Stenvalls Trä AB har under de senaste åren befunnit sig i den mest expansiva perioden i företagets historia. Som ett led i att nå vårt långsiktiga mål om att kunna producera 500 000 kubikmeter sågade trävaror per år tillträder Erik Sjölund som VD för företaget fr.o.m. (den) 1 september 2016.

 • Stenvalls Trä startar sågproduktion i Örarna

  2016-02-26

  Under sommaren 2014 köpte Stenvalls Trä sågen i Örarna. Till en början har målsättningen varit att starta upp en specialhyvellinje för produktion av takluckor, en satsning som visat sig vara mycket lyckosam. Orderingången är idag högre än produktionstakten trots att anläggningen körs i treskift, ytterligare investeringar har därför gjorts för att kunna öka produktionstakten.

 • Stenvalls Trä köper sågverket på Seskarö

  2015-10-02

  Stenvalls Trä köper sågverket på Seskarö av Sveaskog. Förvärvet sker via dotterbolaget Klubbgärdet Fastighets AB och avser både sågverket och tillhörande fastigheter.

 • Organisationsförändringar

  2014-10-23

 • Stenvalls Trä söker personal till marknadsorganisationen

  2014-09-25

  Stenvalls förstärker marknadsorganisationen för att dubbla produktion och försäljning och söker fler medarbetare.

rss