Distributionsplanerare, Örarna

Vi behöver nu förstärka marknadsavdelningen med en distributionsplanerare till Örarna!

 

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Erfarenheter från tillverkande industri är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av planering och logistik är det meriterande.

Du ska vara självgående och driven då du kommer att arbeta med planering av leveranser som kräver samarbete internt samt externt med våra samarbetspartners och kunder.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att transportplanering, orderhantering, kund- och leverantörskontakter samt fakturering. Det förekommer även arbetsuppgifter med att ta fram statistik, rapporter – både internt och mot myndigheter samt kravhantering.

Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand.

 

Krav

Lägst gymnasieutbildning

Goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Meriterande

Meriterande om du har ekonomi eller logistiskutbildning, gärna på högskole-/universitetsnivå.

Har du dessutom arbetat i affärssystem (ex IFenix, Movex, SAP etc), orderhantering, transporter, produktionsplanering och fakturering så är detta mycket meriterande.

Meriterande med ytterligare ett språk då vi har kunder internationellt.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

 

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-10-31.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Distributionsplanerare, Örarna

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.