Distributionsplanerare, Sikfors

Om jobbet

Vill du ha en spännande, trygg och samtidigt utmanande arbetsgivare? Stenvalls Trä AB är ett innovativt och växande företag i en framtidsbransch med flexibilitet som största styrka. För att fortsätta vår framtidsresa söker vi distributionsplanerare till Sikfors.

 

Vem är du?

I vårt positiva och drivna team lägger vi stor vikt vid din personlighet. Vi söker dig som har en stor portion arbetsglädje och en äkta passion för ditt arbete. Du är skicklig på det du gör och vill alltid försöka att bli bättre. Vi värdesätter en positiv och prestigelös inställning, mod, handlingskraft, ärlighet och framåtanda.

Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta. Vidare är du ansvarsfull, noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Erfarenheter från tillverkande industri är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av planering och logistik är det meriterande.

Du ska vara självgående och driven då du kommer att arbeta med planering av leveranser som kräver samarbete internt samt externt med våra samarbetspartners och kunder.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att transportplanering, orderhantering, kund- och leverantörskontakter samt fakturering. Det förekommer även arbetsuppgifter med att ta fram statistik, rapporter – både internt och mot myndigheter samt kravhantering.

Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Krav

Lägst gymnasieutbildning

Goda kunskaper i svenska och engelska.

 

Meriterande

Meriterande om du har ekonomi eller logistiskutbildning, gärna på högskole-/universitetsnivå.

Har du dessutom arbetat i affärssystem (ex IFenix, Movex, SAP), orderhantering, transporter, produktionsplanering och fakturering så är detta mycket meriterande.

Meriterande med ytterligare ett språk då vi har internationella kunder.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Distributionsplanerare, Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.