Tre driftmekaniker, Örarna

Om jobbet

Företaget växer och vi är därför i behov av tre skiftgående driftmekaniker till vår anläggning i Örarna. Arbetet som driftmekaniker hos oss på Stenvalls innebär bland annat reparation och underhåll för att optimera anläggningen.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mekanik och en stort tekniskt kunnande. Det krävs att du är noggrann, självgående och flexibel då arbetsuppgifter kan behöva omprioriteras under arbetspassets gång. Du har en utbildning inom industri/produktion/träteknisk i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom hydraulik.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen på anläggning i Örarna.

Vi är ett team där vi värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.

 

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker hos oss har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på våra maskiner. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Andra uppgifter som behöver utföras inom Stenvalls Trä AB kan förekomma.

 

Krav

Tjänsten kräver B-körkort,

Industriteknisk utbildning eller motsvarande kompetens

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Skift

Anställning efter Överenskommelse

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-11-05. Du är välkommen med din ansökan i formuläret nedan.