Driftsmekaniker, Lövholmen

Om jobbet

Är du redo för ett nytt steg i karriären och vill arbeta som driftsmekaniker på Lövholmens såg som ligger i centrala Piteå? Då har vi jobbet för dig!

 

Din profil

Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en teknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten, inte din formella kompetens. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt.

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vårt underhåll på vår anläggning på Lövholmen.

Vi är ett team som arbetar med underhåll, där vi värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.

 

Dina arbetsuppgifter

Som driftsmekaniker har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på till exempel såglinjen, justerverket, panncentralen och spåntorken. I vårt förebyggande underhåll är det ditt ansvar att jobba med felrapporteringar och arbetsordrar i vårt underhållssystem AM-service.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek.

På Lövholmen producerar vi ca 150 000 m3 sågad vara. Vi är 40 glada och engagerade medarbetare i produktionen. Vi är en sammansvetsad grupp. För ledningen på Lövholmen är det viktigt att alla medarbetare ska känna sig sedda och delaktiga i att utveckla och följa upp verksamheten.

Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

 

Krav

Intresse och kunskap om teknik

B-körkort

Att du har möjlighet att arbeta skift

 

Meriterande

Teknisk utbildning eller motsvarande kompetens

3-5 års yrkeserfarenhet

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryterande produktionschef Erik Lundqvist, som du når via mail: erik.lundqvist@stenvalls.se eller mobil 070-184 10 37

 

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-01-21.

Driftsmekaniker, Lövholmen

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.