Fastighetschef till Stenvalls Skogar

Stenvalls Trä AB söker en Fastighetschef till Stenvalls Skogar och dess Skogsfastigheter.

 

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 380 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Vem är du?

Vi söker dig som har lämplig eftergymnasial utbildning inom förvaltning eller ekonomi. Du har arbetat med skogsfastigheter och förvaltningsfrågor under några år och är trygg i din kunskap. Det är meriterande om du har erfarenhet inom skogsskötsel och fastighetsvärdering samt vana av entreprenörsförhandlingar inom skogsvård och avverkning.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ansvara för ett effektivt brukande av Stenvalls Skogar och dess skogsfastighet samt expandering av denna.

Stenvalls Skogar omfattar i dag ca 13000 ha produktiv skogsmark i Norrbotten med koncentration inom området Älvsbyn, Boden och Piteå.

I ditt dagliga arbete gör du allt från inventering av fastigheter, traktplanering, skogsvård och samråd. Du arbetar aktivt med fastighetsförvärv samt administrerar och sköter certifieringsprocessen i samverkan med kvalitetschef och andra berörda inom företaget. Tjänsten kan komma att kombineras med andra uppgifter inom koncernen.

 

Du har helhetsansvaret för Stenvalls Skogar vilket innebär att du behöver vara strukturerad, affärsmässig, målinriktad, se positivt på förändringar och ha ett eget driv. Du är inte främmande inför de frågor som uppstår inom ett skogsbestånd gällande löpande förvaltningsärenden, samarbete med entreprenörer eller att bedöma lönsamheten av projekt. Din ambition är hög vad det gäller att arbeta med skogsskötsel och fastighetsförädling. Att planera och administrera i kombination med praktiskt arbete ska falla naturligt.

 

Vi erbjuder dig en spännande organisation och du kommer få möjligheten att påverka, få ny kunskap och växa i din roll.

 

Du kommer att rapportera direkt till VD:n för Stenvalls Skogar.

Du behöver ett B-körkort då det förekommer resor i tjänsten.

 

Tillträde enligt överenskommelse.
Tjänsten är på heltid med placeringsort Piteå

 

Övrigt

Upplysningar om tjänsten kan lämnas av VD för Stenvalls Skogar, Sven Stenvall, 070-184 10 01.

Upplysningar om rekryteringsprocessen kan lämnas av HR-chef Annica Ottosson, 070-184 10 70

 

Din ansökan med personligt brev och CV ska vara oss tillhanda senast 12 maj och skickas till rekrytering@stenvalls.se Märk ansökan med ”Fastighetschef” eller använd formuläret nedan.

 

Sista datum för ansökan: 2019-05-12

Fastighetschef till Stenvalls Skogar

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.