Fordonsmekaniker, Sikfors

Om jobbet

Företaget växer och vi är därför i behov av en skiftgående fordonsmekaniker till vår anläggning i Sikfors. Arbetet som fordonsmekaniker hos oss på Stenvalls innebär bland annat reparation och förebyggande underhåll på allt från vår minsta truck på 10 ton till den största timmertrucken på 75 ton.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för mekanik och en stort tekniskt kunnande. Det krävs att du är noggrann, självgående och flexibel då arbetsuppgifter kan behöva omprioriteras under arbetspassets gång. Du har en fordonsteknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är en lagspelare som har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vårat fordonsunderhåll i Sikfors.

Vi är ett team där vi värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling.

 

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker till våra tunga fordon har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på truckar, traktorer, hjullastare m m. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Andra uppgifter som behöver utföras inom Stenvalls Trä AB kan förekomma.

 

Krav.

Tjänsten kräver B-körkort,

Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kompetens

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Skiftarbete, 2-skift

Anställningsform efter överenskommelse

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-02-21

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Fordonsmekaniker, Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.