Industrimekaniker

Stenvalls Trä AB behöver förstärka sin underhållsorganisation och söker nu en skiftgående mekaniker som kan genomföra förebyggande underhåll och reparationer av våra maskiner. Vi söker nu dig som vill bli en del av vårt kompetenta och glada gäng.

Vem är du?

Vi söker dig som har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst och serviceinriktat förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo. Arbetsuppgifterna kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten.

Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en mekanikerutbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.

Dina arbetsuppgifter

Som industrimekaniker till vårat sågverk i Örarna har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på våran anläggning. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Andra uppgifter som behöver utföras inom Stenvalls Trä AB kan förekomma.

Krav.

Vi söker dig som är utbildad mekaniker eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Tjänsten kräver B-körkort,

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

Meriterande

En bra merit är om du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. Har du tidigare erfarenhet från arbete i sågverksbranschen är även det en merit som vi värderar högt.

Lön

Individuell lönesättning

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

I tjänsten kan jourarbete enligt löpande schema ingå.

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2019-06-23

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort Örarna men arbetet kan även till viss del utföras på våra övriga anläggningar vid behov.

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Niklas Wikström på 072-599 50 49

Skriftlig ansökan innehållande CV och personligt brev skickas till rekrytering@stenvalls.se

Arbetsplatsens adress

Lövholmsvägen 1
94151
Piteå

Sök jobbet senast: 23 juni 2019

Sök tjänsten via hemsidan eller skicka din ansökan till rekrytering@stenvalls.se
Ange referens Industrimekaniker

Maskinmekaniker

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.