Lageradministratör

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Vi på Stenvalls Trä söker nu en strukturerad och noggrann lageradministratör som vill vara med och utveckla vårt lagerarbete inom underhållsavdelningen!

 

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du tycker om ordning och reda, har lätt för att samarbeta och har ett pedagogiskt förhållningssätt.

Erfarenhet av logistikarbete är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av praktiskt underhålls samt lager-arbete inom industri är det meriterande.

Du ska vara självgående och driven då du kommer att arbeta med både interna samt externa samarbetspartners och kunder, god kommunikativ förmåga är en viktig egenskap i denna roll.

 

Dina arbetsuppgifter

Till grund för ditt arbete ligger alltid företagets intressen och du ska utgå från företagets affärsplan, budget, rutiner, handböcker och policys i ditt dagliga beslutsfattande. I ditt arbete är utgångspunkten tydlighet samt ordning och reda för att säkerställa att vi alltid kan genomföra våra åtaganden samt att vi alltid använder våra medel på ett effektivt och ändamålsenligt sätt.

Stödja och supporta underhållsorganisationen inom dina ansvarsområden så den övergripande uppgiften att höja anläggningarnas tekniska utnyttjandegrad nås.

Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand.

Krav

Lägst gymnasieutbildning

Arbetslivserfarenhet inom administration.

Goda kunskaper i svenska och engelska.

Tjänsten kräver B-körkort.

God datavana.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Meriterande

Meriterande om du har administrations eller logistisk utbildning, gärna på högskole-/universitetsnivå.

Om du har arbetat i underhållssystem eller lager samt ritnings-system tidigare, ex AM-system, CAD m.fl.

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-06-17

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Var ligger arbetsplatsen?

Vargbackenvägen 1

94294 Sikfors

Lageradministratör

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.