Maskinförare

Stenvalls Trä AB behöver förstärka sin organisation och söker nu en maskinförare till anläggningen i Sikfors för att bli en del av vårt glada och kompetenta gäng.

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo och arbete utomhus passar dig. Vi tillämpar löpande urval detta innebär att tjänsten kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag som är 2019-05-15.

Dina arbetsuppgifter

Städa och hålla rent på området. Plogning, sandning mm för god framkomlighet för truckar, lyft av utrustning vid rep, distribution av oljor och smörjmedel inom området, ta hand om och sortera biprodukter mm.

Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand.

I tjänsten kan jourarbete enligt löpande schema ingå.

Krav

Krav att du har förarbevis samt erfarenhet av hjullastare och teleskoplastare.

Tjänsten kräver B-körkort.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande

Meriterande om du har erfarenhet från sågverksarbete.

Lön

Individuell lönesättning

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

Körkort
B

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2019-05-15.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Sikfors.

 

Ansökan med meritförteckning skickas med hjälp av formuläret nedan. Vid frågor eller funderingar ring Pontus Dahlqvist på 070-184 10 58 eller maila till rekrytering@stenvalls.se

 

Sista datum för ansökan: 2019-05-15

Maskinförare

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.