Mekaniker Piteå

Mekaniker vid Stenvalls Trä AB i Piteå

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

 

Stenvalls Trä AB behöver förstärka sin underhållsorganisation och söker nu en skiftgående mekaniker som kan genomföra förebyggande underhåll och reparationer av våra maskiner och utrustningar.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst och serviceinriktat förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo. Arbetsuppgifterna kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten.

Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en mekanikerutbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt.


Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker till vårat sågverk i Lövholmen har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på våran anläggning. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Andra uppgifter som behöver utföras inom Stenvalls Trä AB kan förekomma.

 

Krav.

Vi söker dig som är utbildad mekaniker eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

Tjänsten kräver B-körkort,

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet


Meriterande

En bra merit är om du har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. Har du tidigare erfarenhet från arbete i sågverksbranschen är även det en merit som vi värderar högt.


Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

I tjänsten kan jourarbete enligt löpande schema  ingå.

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort Lövholmen i Piteå.

Sista datum för ansökan: 2020-01-21

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Lundqvist 070-1841037

Mekaniker till Piteå

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.