Mekaniker, Seskarö

Om jobbet

Är du redo för ett nytt steg i karriären och vill arbeta som mekaniker på ett framgångsrikt företag? Vi har en spännande resa framför oss där vi bygger upp ett sågverk med ny teknik samtidigt som vi utvecklar den befintliga anläggningen. Du kommer att vara en viktig kugge i ett team som ska jobba med att underhålla och optimera anläggningen.

Vill du vara med på vår framtidsresa?

 

Vem är du?

Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en utbildning inom industri/produktion/träteknisk i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom hydraulik.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vårt underhåll på vår anläggning på i Sikfors.

Vi är ett team som arbetar med underhåll, där vi värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling

Vi erbjuder ett varierande jobb med stor frihet att växa om vill ge det lilla extra. Du får jobba på bred front, med allt ifrån mekanik, elektronik, hydraulik och pneumatik.

 

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer. Stort fokus är att jobba från akuta jobb till förebyggande underhåll. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Krav.

Tjänsten kräver B-körkort

Gymnasieutbildning inom adekvat område eller motsvarande kompetens

Att du har möjlighet att arbeta skift

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Meriterande

3-5 års yrkeserfarenhet

Heta arbeten

Kunskaper i el och hydraulik

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-09-19.

Placeringsort Seskarö

Har du frågor kring tjänsten kan du ringa Kristina Olofsson, Produktionschef, mobil 070-184 10 38

Mekaniker Seskarö

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.