Mekaniker till Stenvalls Trä i Sikfors

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt

 

Vem är du?

Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en mekanikerutbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

Vi är ett team som värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling. 

 

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker på vår underhållsavdelning har du som arbetsuppgift att genomföra underhåll och reparationer på hela vår anläggning. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Andra uppgifter som behöver utföras inom Stenvalls Trä AB kan förekomma.

 

Krav.

Tjänsten kräver B-körkort,

Mekanikerutbildning eller motsvarande kompetens

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

2-skift kan förekomma

anställningsvillkor efter överenskommelse

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-06-14

Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Mekaniker till Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.