Mekaniker, Tunga fordon, Seskarö

Om jobbet

Är du redo för ett nytt steg i karriären och vill arbeta som mekaniker för tunga fordon på ett framgångsrikt företag? Vill du vara med och påverka uppbyggnaden av underhåll på vårt nystartade sågverk i Seskarö?

 

Vem är du?

Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag. Du har en fordonsteknisk utbildning i grunden eller motsvarande kompetens förvärvad på annat sätt och vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har god samarbetsförmåga.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

Vi erbjuder

Dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vårt fordonsunderhåll på vår anläggning på Seskarö.

Vi är ett litet team som arbetar med underhåll, där vi värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling

Vi erbjuder ett varierande jobb där du får jobba brett, ta stort ansvar och utvecklas som mekaniker.

 

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker till våra tunga fordon har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på till exempel truckar, traktorer och hjullastare. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Krav.

Tjänsten kräver B-körkort,

Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kompetens

Att du har möjlighet att arbeta skift

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-11-26.

Placeringsort Seskarö.

Mekaniker, Tunga fordon, Seskarö