Mekaniker Tunga fordon Trainee, Piteå

Om jobbet

Vill du arbeta i ett företag där din inställning att göra ditt bästa och satsa hårt på att bygga upp en kunskap kring underhåll på tunga fordon värderas högt? Vill du jobba på en familjär arbetsplats? Trivs du med korta beslutsvägar och närhet till din chef? Vill du ha trevliga arbetskamrater? Då kanske vi har jobbet för dig?

Det går bra för oss på Stenvalls Trä AB och vi söker nu en mekaniker som vill vara med och förstärka vår organisation för tunga fordon på vårt sågverk på Lövholmen som ligger i centralt i Piteå.

 

Vem är du?

Ditt intresse för teknik är stort och vi tror att du jobbar som mekaniker idag, men det är inget krav. Du har en fordonsteknisk utbildning i grunden eller gillar att underhålla fordon på fritiden? Vi utgår ifrån att du är serviceinriktad, strukturerad, stresstålig och har lätt för att samarbeta.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt.

 

Vi erbjuder

Dig ett spännande jobb där du får vara med i utvecklingen av vårt fordonsunderhåll på vår anläggning på Lövholmen i centrala Piteå. Du samarbetar även med mekaniker på sågen i Sikfors. Vi är ett litet team där vi värdesätter varandra och våra olika egenskaper och du har chansen att få utvecklas tillsammans med oss i ett företag som är under ständig utveckling. Du kommer att vara en viktig kugge i vårt arbete med underhåll.

 

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker till våra tunga fordon har du som arbetsuppgift att genomföra förebyggande underhåll och reparationer på truckar, traktorer och hjullastare. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Du förväntas också arbeta tillsammans med lagerpersonal för att införa hållbara rutiner för reservdelsupplägg. Du dokumenterar ditt arbete i underhållssystemet.

 

Krav

Tjänsten kräver B-körkort,

Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande kompetens

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Meriterande

3-5 års yrkeserfarenhet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Dagtidsarbete. Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

 

Om Stenvalls Trä AB

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard SEK. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara. Cirka 75 procent vidareförädlas direkt till slutkund.

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-08-14.

 

Placeringsort Lövholmen i Piteå

Har du frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Lundqvist 070-1841037

Mekaniker Tunga fordon Trainee, Piteå

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.