Pelletsoperatör, Sikfors

Om jobbet

Vi på Stenvalls Trä behöver förstärka vårt gäng som arbetar med att producera och paketera pellets och kutterspån. För att möta den ökande efterfrågan på Pellets och kutter söker vi nu två medarbetare till vår produktion i Sikfors.

Vill du jobba i ett fokuserat team med stor ansvarskänsla? Vill du ta ett stort ansvar? Då har vi arbetet för dig!

 

Att arbeta som Pelltsoperatör på Stenvalls

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande men du kommer huvudsakligen att ansvara för skötsel och produktion av pellets. Daglig tillsyn och underhåll av produktionsutrustningen och aktivt deltagande i det pågående förbättringsarbetet av processer och arbetssätt ingår i det dagliga arbetet. I arbetet ingår också paketering av kutterspån och pellets. En av dina arbetsuppgifter är även att köra hjullastare och truck.

Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett trevligt gäng med drivna medarbetare. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda enligt skift.

 

Är du Stenvalls Träs nya Pelletsoperatör?

Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, initiativtagande och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du har ett starkt driv. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom processindustrin, köra hjullastare och är van vid att lösa de maskinrelaterade problem som kan uppstå i en produktion. Kanske har du erfarenhet från skogs- eller jordbruk. Vi tar för givet att du är en kommunikativ och engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb. Jobbet är krävande, roligt, omväxlande och utvecklande.

 

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är strukturerad och noggrann och har ett prestigelöst förhållningssätt. Det allra viktigaste är att du tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter, är lösningsorienterad och har en positiv inställning. Du måste trivas med att både arbeta i team och på vissa skift jobba ensam.

 

Meriterande:

Erfarenhet av att köra hjullastare samt gaffeltruck

God teknisk kompetens och datavana

Erfarenhet inom maskintekniskt underhåll

Erfarenhet inom energibranschen eller processindustrin

Kunskap inom el, mekanik samt styr och reglerteknik

 

Krav:

Möjlighet att arbeta oregelbundna tider, dvs skiftgång

God samarbetsförmåga

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-01-17.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Pelletsoperatör, Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.