Sågverksarbetare till Seskarö

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Vi på Stenvalls Trä jobbar för fullt med uppstarten av den nya anläggning på Seskarö och nu är det dags att rekrytera våra 10 första sågverksoperatörer som vill vara med på vår resa!

På Seskarö finns vårt nyaste och modernaste röntgensystem som tillsammans med GPS-positionering gör att vi kan följa virket från stock till färdig produkt. Arbetet kräver ett tekniskt intresse och nyfikenhet.

 

Vem söker vi?

Vi söker dig som tycker att trä är fantastiskt att arbeta med, din arbetsmoral är hög och du ska gilla högt tempo och du har fokus på kvalitet och säkerhet. På Stenvalls arbetar vi i lag och det krävs att du är flexibel och prestigelös, vi ser att du har en inställning att ”det jag inte kan vill jag lära mig”.

 

Arbetet vid anläggningen består av bland annat av såg, justerverk, tork, m m. Arbetet är i dagsläget enkelskift.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning.

 

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka omgående!

Vi kommer att kalla till intervju senast direkt efter utgången annons.

Tillträde och anställningsform sker enligt överenskommelse, tidigast augusti. Sök senast 31 maj.

 

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Var ligger arbetsplatsen?

Industrivägen 3

95394 Seskarö

Sågverksarbetare Seskarö

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.