Sågverksarbetare

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Om jobbet

Vi söker dig som är teknisk intresserad och tycker att trä är fantastiskt att arbeta med!

Din arbetsmoral är hög och du ska gilla högt tempo. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra då du jobbar i ett lag.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en inställning att ”det jag inte kan vill jag lära mig”.

 

Dina arbetsuppgifter

Du ska arbeta på vår anläggning i Sikfors. Arbetet vid anläggningen består av bland annat såg, justerverk, tork, hyvel, pellets m m. Arbetet är 2 skift.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt .

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-05-31

Tillträde och anställningsform sker enligt överenskommelse.

 

Om anställningen

Fast månads- vecko- eller timlön

Sågverksarbetare

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.