Sågverksarbetare

Stenvalls Trä AB behöver förstärka sin organisation och söker nu tre sågverksarbetare till anläggningen i Sikfors för att bli en del av vårt glada och kompetenta gäng.

Vem är du?

Vi söker dig som är teknisk intresserad och tycker att trä är fantastiskt att arbeta med! Din arbetsmoral är hög och du ska gilla högt tempo. Du ska ha lätt för att samarbeta med andra då du jobbar i ett lag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har en inställning att ”det jag inte kan vill jag lära mig”.

Är du lösningsorienterad, självgående och har ett strategiskt arbetssätt med fokus på kvalité och säkerhet? Då är detta världen för dig!

Är du en person som skulle stimuleras av att bära stort ansvar där du dagligen hanterar stora värden och din arbetsinsats påverkar i stor utsträckning kvalitetsutfallet och lönsamheten i verksamheten?
Har du ett prestigelöst förhållningssätt och lätt för att samarbeta med andra? Då är detta det rätta jobbet för dig!

Arbetet vid anläggningen består av såg, justerverk, tork, hyvel, pelletstillverkning m m. Arbetet är skiftgång. Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsterna kan bli tillsatta innan sista ansökningsdag som är 2019-04-30.

Krav

Lägst gymnasieutbildning
Svenska

Meriterande

Sågverksarbetare, 1-2 års erfarenhet

Lön

Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare

Körkort
B

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsterna kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2019-04-30.
Tillträde sker enligt överenskommelse.

Placeringsort: Sikfors.

 

Ansökan med meritförteckning skickas med hjälp av formuläret nedan. Vid frågor eller funderingar ring på 0911 – 25 10 00 eller maila till rekrytering@stenvalls.se

 

Sista datum för ansökan: 2019-04-30

Sågverksarbetare

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.