Sågverksoperatör, Sikfors

Om jobbet

Vill du arbeta på ett modernt sågverk som satsar på ny teknik? Vi på Stenvalls Trä har en drygt 70-årig historia och framförallt en spännande framtid. För att möta efterfrågan på våra produkter behöver vi rekrytera personal till vår anläggning i Sikfors.

Vill du arbeta med trä? Vill du arbeta med trevliga kollegor? Vill du ta ett stort ansvar? Är du noggrann och stresstålig? Då har vi arbetet för dig!

 

Att arbeta som operatör på Stenvalls Trä

Arbetsuppgifterna för den här rollen är mycket varierande. Du arbetar med att köra/mata linjen, övervaka och åtgärda störningar samt kontrollera produkterna både visuellt och genom mätning för att säkerställa att rätt kvalitet produceras. Du rapporterar underhållsbehov, utför maskininställningar vid ändring av produkt och råvara samt utför enklare förekommande reparationer och felsökningar.

Dessutom får du möjligheten att lära dig mycket om branschen genom dina kollegor. Du kommer att tillhöra ett trevligt gäng med drivna medarbetare. Tjänsten är på heltid och dina arbetstider kommer att vara förlagda enligt skift vilket innebär att förmiddag, eftermiddag samt nattarbete kan förekomma.

 

Är du Stenvalls Träs nya Sågverksoperatör?

Det här jobbet passar dig som framför allt är självgående, initiativtagande, lösningsorienterad och flexibel i de arbetsuppgifter du tar dig an. Du drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta inom träindustri men framförallt med förädling av virke. Kanske har du erfarenhet från skogs- eller jordbruk. Vi tar för givet att du har en positiv attityd med god samarbetsförmåga och är en engagerad person som är mån om att göra ett bra jobb. Jobbet är krävande, roligt, omväxlande och utvecklande.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du är strukturerad och noggrann och har prestigelöst förhållningssätt. Det allra viktigaste är att du är lösningsorienterad och har en positiv inställning.

 

Vi söker dig som har:

Basic datavana

Möjlighet att arbeta oregelbundna tider

God samarbetsförmåga

Du behärskar svenska i tal och skrift

B-Körkort

 

Vi ser det som meriterande, men inget krav om du har:

Erfarenhet från arbete på sågverk

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Efter överenskommelse

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-11-13

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Sågverksoperatör, Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.