Timmertruckförare, Sikfors

Om jobbet

Har du erfarenhet av truckkörning och vill arbeta som timmertruckförare på Stenvalls sågverk i Sikfors? Är du en flexibel och positiv lagspelare som trivs med att jobba i ett högt tempo? Då är du den vi söker!

 

Din profil

Du har en positiv inställning, du är stresstålig och din arbetsmoral är hög. På Stenvalls Trä arbetar vi i lag och det krävs att du är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har en inställning att ”det jag inte kan vill jag lära mig” samt att du har fokus på kvalitet och säkerhet. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo.

Vi söker dig som är handlingskraftig, har hög simultankapacitet och är ansvarsfull. Du har även lätt att arbeta i team och är en engagerad och mogen lagspelare, med viljan att nå Stenvalls Träs uppsatta mål.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Stenvalls Träs kärnvärden: mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

 

Dina arbetsuppgifter

Truckkörning i timmertruck och även gaffeltruck

Lossa timmerbilar på inkommande timmer samt lasta timmer på mätstationen.

Daglig tillsyn och lättare underhåll av din maskin

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete som har många olika arbetsuppgifter där den ena dagen inte är den andra lik. Du kör i huvudsak timmertruck men även körning i gaffeltruck kan förekomma. Du har stort ansvar och dina möjligheter att utvecklas inom företaget är stora.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag ca 250 personer och omsätter drygt 1 miljard sek.

Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna.

 

Krav

B-körkort

Lägst gymnasieutbildning

Att du har möjlighet att arbeta 2-skift som är förlagda mellan 06.00-00.45

 

Meriterande

Truckkort eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Timmertruck C3B

 

Övrigt

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-03-03.

Timmertruckförare, Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.