Tork- och pannskötare, Sikfors

Om jobbet

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Vi behöver förstärka vårt arbetslag som arbetar med tork- och pannprocessen därför söker vi nu en tork- och pannskötare som vill bli en del av vårt gäng i Sikfors!

 

Vem söker vi?

Dina personliga egenskaper är det viktigaste för tjänsten och det är viktigt att du att du har en vilja att utvecklas med företaget. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och stimuleras av ett varierande arbete.

Erfarenheter av sågverksbranschen är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av arbete med bränslepannor och torkprocesser är det meriterande, men inget krav. Har du rätt inställning till arbetet kommer du att få de kunskaper som du behöver. Det krävs att du behärskar data då mycket av torkprocessen sköts digitalt.

Du ska vara självgående och driven då du kommer att ansvara för att optimera torkprocessen för att alltid få bästa kvalitet på virket.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att optimera torkprocessen, uppnå önskad fuktkvot och utföra fuktkvotskontroller samt genomföra förebyggande underhåll på våra torkar och bränslepannor. I arbetet ingår även traktorkörning.

Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Samtidigt är det ett omväxlande arbete där du själv tillsammans med dina kollegor planerar ert arbete.

 

Krav

B-körkort

God kommunikativ förmåga

Datavana

 

Meriterande

Erfarenhet från tork- eller pannprocesser

Erfarenhet från sågverksindustrin

Traktorvana

 

Arbetstider

2-Skift

Jourarbete kan förekomma

 

Känner du igen dig och ser detta som en intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2021-01-27.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Tork- och pannskötare, Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.