Tork- & pannskötare, Seskarö

Om jobbet

Vill du arbeta som tork- och pannskötare på ett framgångsrikt företag? Vi har en spännande resa framför oss där vi bygger upp ett sågverk med ny teknik samtidigt som vi utvecklar den befintliga anläggningen. Du kommer att vara en viktig kugge i ett team som ska jobba med att arbeta som tork- och pannskötare.

 

Vill du vara med på vår framtidsresa?

 

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är det viktigaste för tjänsten och du har en vilja att utvecklas med företaget. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och stimuleras av ett varierande arbete.

Erfarenheter av sågverksbranschen är önskvärt och har du dessutom erfarenhet av arbete med bränslepannor och torkprocesser är det meriterande, men inget krav. Har du rätt inställning till arbetet kommer att få de kunskaper som du behöver.

Du ska vara självgående och driven då du kommer att ansvara för att optimera torkprocessen för att alltid få bästa kvalitet på virket.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 215 personer och omsätter mer än 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med att optimera torkprocessen, uppnå önskad fuktkvot och utföra fuktkvotskontroller samt genomföra förebyggande underhåll på våra torkar och bränslepannor. I arbetet ingår även traktorkörning.

Dina arbetsuppgifter kräver att du ser vad som behöver göras och att du kan jobba självständigt på egen hand. Samtidigt är det ett omväxlande arbete där du själv tillsammans med dina kollegor planerar ert arbete.

I tjänsten ingår jourarbete enligt löpande schema.

 

Krav

Tjänsten kräver B-körkort,

God kommunikativ förmåga och datavana.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Meriterande

Meriterande om du har erfarenhet från tork- eller pannprocesser.

Erfarenhet från sågverksindustrin.

Det är meriterande om du har traktor-, truck- och/eller lastmaskinskort.

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid som börjar med en provanställning på 6 månader.

 

Ansökan

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Du är välkommen med din ansökan i formuläret nedan.

 

Övrigt

Placeringsort Seskarö

 

Tork- & pannskötare, Seskarö

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.