Tork- och pannskötare till Seskarö

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Vem söker vi?

Vi på Stenvalls Trä söker nu en Tork/Pann-skötare till vår anläggning på Seskarö. Då vi befinner oss i uppstarten av anläggningen är det viktigt att du som söker stimuleras av utmaningar, är lösningsorienterad samt har ett självgående och strategiskt arbetssätt med fokus på kvalitet och säkerhet.

 

Som torkskötare är dina ansvarsområden att optimera hela torkprocessen samt driften av företagets biobränslepannor. Du säkerställer att torkprocessen uppnår önskad fuktkvot dels genom fuktkvotskontroller samt förebyggande underhåll på pannor och torkar.

I tjänsten ingår truck och lastmaskinskörning samt att jourarbete kan förekomma.

 

Erferenhet

Du behöver ha teknisk kunskap och eller erfarenhet inom bränslepannor och torkprocesser.

Traktorkort eller motsvarande erfarenhet.

 

Känner du igen dig och ser detta som en intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-06-05

 

Tillträde sker enligt överenskommelse

 

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

 

Var ligger arbetsplatsen?

Industrivägen 3

95394 Seskarö

Smörjande mekaniker

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.