Truckförare Sikfors

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

 

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo.

 

Dina arbetsuppgifter

Truckkörning i gaffeltruck. Bland annat lossa och lasta lastbilar med trävaror och pellets samt serva produktionsanläggningarna med råvara.

 

Krav.

Vi söker dig som har behörighet för truck antingen genom utbildning och/eller tidigare anställning.

Tjänsten kräver B-körkort,

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Meriterande

Meriterande om du har kört truck på sågverk tidigare.

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Provanställning på 6 månader.

I tjänsten kan jourarbete enligt löpande schema  ingå.

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Ansök senast 26 februari

Truckförare Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.