Truckförare Örarna

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Stenvalls Trä AB behöver förstärka sin organisation och söker nu en skiftgående truckförare till anläggningen i Örarna.

 

Vem är du?

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du har fokus på kvalitet och säkerhet samt har ett prestigelöst förhållningssätt. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo.

 

Dina arbetsuppgifter

Truckkörning i gaffeltruck. Bland annat lossa och lasta lastbilar med trävaror och gods samt serva produktionsanläggningarna med råvara. Hålla ordning och reda på området.

 

Krav.

Tjänsten kräver B-körkort

Truckkort eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Efter överenskommelse.

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-06-05

Tillträde sker enligt överenskommelse.

 

Lön

 

Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Brändövägen 177

97597 Luleå

Truckförare Örarna