Truckförare, Lövholmen

Om jobbet

Har du erfarenhet av att arbeta som truckförare? Vill arbeta med att köra gaffeltruck Lövholmens sågverk i centrala Piteå? Är du en flexibel och positiv lagspelare som trivs med att jobba i ett högt tempo? Då är du den vi söker!

 

Din profil

Du har en positiv inställning, du är stresstålig och din arbetsmoral är hög. På Stenvalls Trä arbetar vi i lag och det krävs att du är flexibel och prestigelös. Vi ser att du har en inställning att ”det jag inte kan vill jag lära mig” samt att du har fokus på kvalitet och säkerhet. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo.

Ditt intresse och din inställning till att lära dig är det viktigaste för oss när vi rekryterar, inte din formella kompetens.

Vi söker dig som är handlingskraftig, har hög simultankapacitet och är ansvarsfull. Du har även lätt att arbeta i team och är en engagerad och mogen lagspelare, med viljan att nå Stenvalls Träs uppsatta mål.

Din personlighet och ditt beteende samspelar med Stenvalls Träs kärnvärden: mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

 

Dina arbetsuppgifter

Truckkörning i gaffeltruck

Serva produktionsanläggningen och hålla god ordning på pakethanteringen i vårt datasystem

Lossa och lasta lastbilar med trävaror och gods

Hålla ordning och reda på hela området

Daglig tillsyn och lättare underhåll av din maskin

 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett arbete med fasta rutiner och tydliga instruktioner. Du har stort ansvar och dina möjligheter att utvecklas inom företaget är stora.

 

Om företaget

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 220 personer och omsätter drygt 1 miljard sek.

På Lövholmen producerar vi ca 150 000 m3 sågad vara. Vi är 40 glada och engagerade medarbetare i produktionen. Vi är en sammansvetsad grupp. För ledningen på Lövholmen är det viktigt att alla medarbetare ska känna sig sedda och delaktiga i att utveckla och följa upp verksamheten.

Vi har en stark värdegrund. Det är våra värderingar och normer som bestämmer vårt handlande. Det är också i våra värderingar som vi hittar kraften, beslutsamheten och tillförsikten att allt löser sig. Vi ser möjligheterna. Våra värdeord är mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

 

Krav.

B-körkort

Lägst gymnasieutbildning

Att du har möjlighet att arbeta skift

 

Meriterande

Truckkort eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Hjullastare C2

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande produktionschef Erik Lundqvist, som du når via mail: erik.lundqvist@stenvalls.se eller mobil 070-184 10 37

 

Övrigt

Vi arbetar med löpande urval för intervjuer, sök därför redan idag! Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag 2021-01-21.

Truckförare, Lövholmen

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.