Truckförare, Örarna

Om jobbet

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. I koncernen värderar vi engagemang, kunskap och handlingskraft mycket högt.

Vi söker en truckförare med erfarenhet av gaffeltruck som vill bli en del av vårat gäng på anläggningen på Örarna!

 

Vem är du?

Du har en positiv inställning, du är stresstålig och din arbetsmoral är hög. På Stenvalls arbetar vi i lag och det krävs att du är flexibel och prestigelös, vi ser att du har en inställning att ”det jag inte kan vill jag lära mig” samt att du har fokus på kvalitet och säkerhet.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt för tjänsten och vi tror att du har en vilja att utvecklas med företaget och ser förändringar som en utmaning. Du ska ha lätt för att samarbeta och trivas i en arbetsmiljö med högt tempo.

 

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter är i i huvudsak truckkörning i gaffeltruck men även timmertruck kan förekomma. Bland annat lossa och lasta lastbilar med trävaror och gods samt serva produktionsanläggningarna med råvara. Hålla ordning och reda på området.

 

Krav

Tjänsten kräver B-körkort

Truckkort eller motsvarande arbetslivserfarenhet

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet

 

Lön

Individuell lönesättning

 

Anställningsvillkor

Efter överenskommelse.

Skiftarbete kan förekomma, 2-skift.

 

Övrigt

Känner du igen dig och ser detta som en utmanande och intressant roll så är du välkommen att söka tjänsten omgående då vi tillämpar löpande urval. Detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-12-13

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Truckförare, Örarna

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.