Underhållskoordinator, Sikfors

Om jobbet

Vill du ha ett jobb där du får vara en koordinator för vårt underhållsarbete? En plats där du får kombinera ditt intresse för teknik och mekanik med administration? Ett arbete som du kommer att finna både utmanande och stimulerande?

Vi söker två underhållskoordinatorer, en till Sikfors sågverk och en till Örarnas sågverk.

 

Arbetsuppgifter

Som underhållskoordinator/administratör kommer du att var en länk mellan underhållsplanering, lager och produktion. Du kommer att vidareutveckla det underhållsystem vi använder oss av idag, utveckla processerna för kommunikation och planering mellan de som arbetar med underhåll och de som arbetar i produktionen. Du kommer att jobba nära de kollegor som ingår i teamet för underhåll samt de som ansvarar för lagret.

 

Vem är du?

Du är gärna en person med en bakgrund inom industri eller tillverkningsbranschen och vill vidareutveckla och dela med dig av dina kunskaper.

Vi vet att du bär på en stor portion arbetsglädje, du blir stimulerad av att lösa problem och har lätt för att kommunicera.

Du har en fallenhet för ordning och reda och rör dig lätt i olika digitala kanaler. Det som är viktigaste för oss är att du ser vad som behöver göras, tar ansvar och har ett flexibelt sätt.

Känner du igen dig i någon av raderna ovanför? Varmt välkommen in med din ansökan.

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig att komma in i en för företaget expansiv fas. Här får du chansen att sätta ett personligt avtryck och göra skillnad, detta genom ditt sätt att bygga upp en tydlig och användarvänlig struktur för underhållsystemet som utgår från det som finns idag.

Du kommer att få arbetskamrater som vill mycket och som det är lätt att ha roligt med.

 

Krav:

Har fullständig gymnasieutbildning

Har god teknisk förståelse

Har goda kunskaper i Office-paketet

Gillar att jobba lösningsorienterat

B-körkort

 

Meriterande:

Om du har arbetat med administration innan

Om du har arbetat i underhållssystem eller ritningssystem tidigare, t.ex. AM-system.

 

Om Stenvalls Trä AB

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Sikfors, Luleå, Örarna, Seskarö och Piteå. Vi sysselsätter idag 210 personer och omsätter 1 miljard SEK. Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara. Cirka 75 procent vidareförädlas direkt till slutkund.

I Dagens Industris kartläggning av könsfördelningen i ledningsgrupperna i Sveriges 1000 största företag hamnar Stenvalls Trä på fjortonde plats. Det är vi mycket stolta över.

 

Kontakt och ansökan

Sista ansökningsdag är 2020-08-11, men vi arbetar löpande med antagningsintervjuer. Ansök därför redan idag! Tillträde enligt överenskommelse.

Besök också gärna vår hemsida där du kan läsa mer om vårt företag i Stenvalls magasin.

Underhållskoordinator Sikfors

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.