Underhållsledare Nord

Stenvalls Trä AB är ett familjeägt sågverksföretag med anläggningar i Seskarö, Örarna, Bergnäset, Lövholmen och Sikfors. Vi är idag 210 medarbetare och omsätter 1 miljard sek.

Produktionen uppgår till 400 000 m3 sågad vara och ca 75 % vidareförädlas direkt till slutkund. Vi arbetar utifrån våra fem ledord: mod, arbetsglädje, handlingskraft, kompetens och äkthet.

 

Vi fortsätter att växa och vi söker nu två underhållsledare som vill vara med och utveckla vårt underhållsarbete.  Underhållsavdelningen är uppdelad i två geografiska ansvarsområden där respektive underhållsledare ansvarar för varsitt område.

 

Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö under ständig förbättring och som triggas av nya utmaningar. Du har erfarenhet av att leda och fördela arbete i verkstadsmiljö och du har ett resultatinriktat och ekonomiskt hållbart förhållningssätt. Du är en god kommunikatör och du har även en stor teknisk kompetens och är van att kunna prioritera och ta såväl snabba som långsiktiga strategiska beslut. Som person är du strukturerad, social och gillar att leda andra i förändring, du är en tydlig och trygg ledare som tar ansvar och arbetar nära dina medarbetare i hela organisationen.

Dina personliga egenskaper är viktiga och vi förutsätter att du har praktisk erfarenhet av att arbeta i verkstadsmekanisk miljö.

 

Krav

B Körkort

Minst 5 års erfarenhet av underhållsarbete

Erfarenhet av arbetsledning

 

 

Dina arbetsuppgifter

I din roll ansvarar du för att tillsammans med ditt team, driva ett effektivt underhållsarbete och säkerställa funktionen för både produktionsutrustning och lokaler.

Du ska organisera både planerade och akuta underhåll i samarbete med produktionen och kontinuerligt arbeta med förbättringar av tillverkningsprocessen. I rollen ingår personalansvar och vi förväntar oss att du har förmåga att engagera och utveckla dina medarbetare. Du ska implementera långvariga, hållbara tekniska lösningar och arbetssätt i underhållsavdelningen. Du är även kontaktperson för entreprenörer och leverantörer. Du kommer att få vara med och påverka utvecklingsarbetet inom vår underhållsavdelning.

Du blir en del av ledningsgruppen för underhåll och rapporterar direkt till underhållschef.

 

Vi tillämpar löpande urval, detta innebär att tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag som är 2020-04-06

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Underhållsledare Nord

Använd formuläret nedan om du vill skicka en ansökan till oss.