Stenvalls Magasinet

Stenvalls magasinet är en företagstidning med information om aktuella händelser inom Stenvalls Trä


Följ oss:

Stenvalls Magasinet

En kvinna i farten, sällan stilla, ständigt med mer på agendan. Att vara spindeln i nätet kräver både socialkompetens och handlingskraft. När Kicki Olofsson,produktionschef på Sikforssågen, ser en svaghet i linjen backar hon inte.

Stenvalls magasinet en företagstidning med information om aktuella händelser inom Stenvalls Trä

Stenvalls Magasinet - Maj 2018

På Lövholmen i Piteå har vi en ny trippelpaketläggare som möjliggör att två skift på justerverket kan hålla jämna steg med tre skift på sågen. Även den nya spåntorken på Lövholmen är driftsatt.

Läs mer

Stenvalls Magasinet - Sept 2017

Försäljningen av våra produkter går bra. De tre senaste månaderna har vi sålt mer virke än någonsin i bolagets historia. Vi säljer mer än vi kan producera av både förädlad och vanlig sågad vara. Vissa av våra produkter är extremt populära, i synnerhet den högsta kvaliteten på trall med beteckningen XLENT, samt våra råspontluckor för yttertak.

Läs mer

Stenvalls Magasinet - Maj 2017

Tänk om man kunde se hur en stock ser ut inuti - precis som när man röntgar människokroppen? Det skulle innebära att sågverken på direkten visste vad varje stock passar bäst till. Så gick tankegångarna hos några forskare på LTU på 1980-talet.

Läs mer

September 2018 – Stenvalls Magasinet

Maj 2018 – Stenvalls Magasinet

September 2017 – Stenvalls Magasinet

Läs mer

Maj 2017 – Stenvalls Magasinet

September 2016 – Stenvalls Magasinet

Läs mer

Maj 2016 – Stenvalls Magasinet

Läs mer

Oktober 2015 – Stenvalls Magasinet